Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța, autoritate contractantă O firmă din Ialomița repară un drum din Constanța contra sumei de 15 milioane de lei (documente)

ro

11 Sep, 2014 00:00 3460 Marime text
Peste 15 milioane de lei de la Consiliul Județean Constanța vor ajunge la o firmă din Ialomița care va executa lucrări pentru proiectul „Modernizarea drumului județean între Ovidiu și Poarta Albă (DJ 228A)“, cod SMIS 40035. SC Oyl Company Holding AG SRL, firma care a obținut contractul amintit, a fost una dintre cele șapte societăți care au depus oferte, dintre acestea doar patru fiind admise.

După cum reiese din anunțul de atribuire nr. 149650/09.09.2014, în vederea atribuirii acestui contract, Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a organizat procedura de licitație deschisă. Estimat inițial la suma de 22.845.070 de lei, contractul a fost atribuit pentru 15.800.000 de lei.

Așadar, o firmă nouă în peisajul achizițiilor publice de la nivelul județului Constanța. Dacă privim prin vecini însă, societatea nu este tocmai o începătoare în lucrul cu bani publici. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, SC Oyl Company Holding AG SRL are în prezent un singur asociat, în persoana lui Corneliu Dragomir, care este și administratorul afacerii. Acesta mai figurează ca asociat și în SC Company Rico - AP SRL Amara și SC Total Construct SRL. La sfârșitul anului 2013, societatea declarase o cifră de afaceri de 66.805.694 de lei, un profit de 7.433.542 de lei și 173 de salariați.

Deși încadrată la rubrica new-entry la noi în județ în ceea ce privește achizițiile publice, societatea este foarte cunoscută în această branșă în județul Ialomița. După cum scrie presa ialomițeană, SC Oyl Company Holding AG SRL a derulat, în decursul timpului, o serie de contracte cu autoritățile locale pesediste din Ialomița. În ceea ce privește referințele cu privire la calitatea lucrărilor, se pare că acestea, cel puțin la nivelul contractelor derulate în județul Ialomița, nu prea sunt de partea executantului. Rămâne de văzut cum își va duce la îndeplinire contractul de la Constanța firma recunoscută în județul vecin ca o preferată a administrației locale în achizițiile publice.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire şi lista contractelor la care facem referire în articolul de faţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii