Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei Constantia Beteiligungs AG și Techtex GmbH & Co KG vor prelua companiile Kufner Holdings GmbH&Co KG și Kufner România SRL

ro

18 May, 2018 11:34 991 Marime text

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Constantia Beteiligungs AG (CBAG) și Techtex GmbH & Co KG preiau împreună companiile Kufner Holdings GmbH&Co KG și Kufner România SRL.

CBAG este o societate pe acţiuni de tip holding, care are ca activitate administrarea propriilor active. Veniturile în România sunt obţinute prin Schrack Technik SRL, care are ca obiect de activitate fabricarea altor echipamente electrice.

Techtex este o societate de tip holding. Grupul Kufner/Ploucquet, din care face parte Techtex, este prezent în România doar prin societatea Kufner România.

Kufner România este prezentă în domeniul termocolantelor pentru industria confecţiilor.

Kufner Holdings este o societate cu sediul în Munchen și are ca obiect de activitate producerea și distribuția de țesături utilizate în confecționarea articolelor vestimentare.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii