Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Grupul Rohrer a societății R&R Oil Services – R.O.S. SRL şi unele active ale RIG Service SA

ro

11 Jun, 2019 15:26 2829 Marime text
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Rohrer preia R&R Oil Services – R.O.S. SRL şi unele active ale RIG Service SA, precum şi ale Grup Petrol Marin SA.

Grupul Rohrer îşi desfăşoară activitatea, în principal, în domeniul izolațiilor industriale, al curățărilor industriale, schelăriei și transportului de fluide pentru industria de petrol și gaze.

RIG Service SA prestează servicii de mentenanță și operare pentru industria de petrol și gaze, servicii de verificări protecții și automatizări echipamente electrice – PRAM, servicii de verificare, calibrare și reparare supape de siguranță, servicii de verificări metrologice mijloace de măsură și control, servicii radio și servicii de control nedistructiv.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii