Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei A fost autorizată preluarea IKB Leasing Finance IFN și IKB Leasing de către grupul BNP Paribas

ro

21 Aug, 2018 16:05 1207 Marime text

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care BNP Paribas Lease Group SA, BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA și BNP Paribas Renting Solutions SRL preiau IKB Leasing Finance IFN SA și IKB Leasing SA, potrivit unui comunicat remis de Consiliul Concurenţei.

BNP Paribas Lease Group este prezent în România prin intermediul societăților BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA și BNP Paribas Renting Solutions SRL. Cele două companii au ca obiect principal de activitate serviciile de creditare și leasingul financiar, respectiv închirierea și leasingul cu mașini și echipamente pentru construcții. Cumpărătorii fac parte din grupul internațional de servicii financiare BNP Paribas.

IKB Leasing Finance și IKB Leasing sunt companii care activează în România în sectorul serviciilor financiare și de leasing prin acordarea de servicii de creditare și leasing financiar și leasing operațional, cele două companii facând parte din grupul IKB Deutsche Industriebank AG.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii