Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dante International SA a preluat compania Extreme Digital Zrt. Ungaria

ro

06 Jun, 2019 13:03 1605 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dante International SA, (detinatorul platformei eMag) a preluat compania Extreme Digital Zrt. Ungaria.  

Dante International, controlată în comun de Grupul Naspers și de dl. Iulian Stanciu, operează ca un retailer generalist, prin intermediul platformei eMAG (www.emag.ro) și prin 15 magazine fizice/showroom-uri. De asemenea, Dante International desfășoară activitate de retail de fashion prin intermediul platformei www.fashiondays.ro.Extreme Digital Zrt. este un comerciant cu amănuntul de bunuri de consum, activ în principal pe piața din Ungaria, unde operează prin intermediul platformei https://edigital.hu și printr-un număr de magazine fizice.

Compania are vânzări și în alte state din Europa Centrală și de Est, printre care și România.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii