Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL cumpără bitum pentru drumuri în valoare de peste şapte milioane de lei (document)

ro

01 Aug, 2015 00:00 2603 Marime text
Confort Urban SRL lansează organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Bitum drumuri“, în valoare estimată fără TVA cuprinsă între 3.600.000 şi 6.750.000 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 161641/31.07.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic. Potrivit caietului de sarcini, autoritatea contractantă intenţionează să încheie aproximativ 48 de contracte subsecvente pe an. Cantităţile estimate pe durata acordului-cadru sunt următoarele: minimum 1.600 de tone şi maximum 3.000 de tone. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 15 septembrie, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 10.000 de lei. Persoanele responsabile de atribuirea contractului sunt: preşedintele Consiliului de Administraţie - Claudiu George Rădulescu, directorul general - Cristinel Viorel Farcaş, directorul economic - Anca Cristina Paruschi, Serviciul Financiar-Contabilitate - Gheorghiţă Vlăsceanu, şef Serviciul Tehnic - Lucica Andrei, Neluţu Stanca, Monica Vodă, Claudia Cealera, Cristina Caracaoti, Florian Constantin Andrei. Livrarea se va face periodic de către furnizor la depozitul Confort Urban SRL din Constanţa, strada Vârful cu Dor nr. 10, în urma unei comenzi ferme. Livrarea se va face cu mijloace de transport autorizate, specifice pentru bitum. La expedierea fiecărei partide de marfă, furnizorul este obligat să întocmească următoarele documente însoţitoare: aviz de însoţire, nota de greutate, certificat de conformitate, declaraţie de conformitate. Transportul se va realiza în conformitate cu prevederile HG 890/2004.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii