Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL A fost amenajat un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale 23

ro

22 Sep, 2020 15:00 2385 Marime text
Reamenajarea trecerilor de pietoni prin construcția refugiilor pietonale contribuie la diminuarea riscului de accidente rutiere.

Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL a amenajat un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanța.

Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului  a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea,  suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri iar vechile marcaje au fost îndepărtate. Carosabilul urmează să fie recondiționat cu asfalt, strada Dezrobirii fiind cuprinsă în programul de reabilitare a tramei stradale.

Lucrări de amenajare a refugiilor pietonale  vor avea loc la trecerile de pietoni situate  în locuri cu risc crescut de producere a accidentelor rutiere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii