Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban construiește scuar pentru trecerea de pietoni din zona Școlii Gimnaziale nr. 23

ro

16 Sep, 2020 14:54 1711 Marime text
  • Trecerea de pietoni din zona Școlii Gimnaziale nr. 23 „Constantin Brâncoveanu" din Constanța va fi prevăzută cu scuar.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să amenajeze scuaruri la trecerile de pietoni din oraș pentru a crește siguranța participanților la trafic.

În aceste zile se lucrează la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu" din Constanța. Stratul de covor asfaltic este decopertat în vederea construirii scuarului și amplasării refugiului protejat de garduri care le va oferi posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

De asemenea, se montează borduri care vor delimita suprafața pietonală. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii