Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferința de presă a USR Constanța cu participarea ministrului Justiției, Stelian Ion (galerie foto+video)

ro

27 Jun, 2021 14:38 3571 Marime text
  • Noua conducere a USR Constanța organizeaza chiar în aceste momente o conferință de presă.

 În urma alegerilor organizate ieri, noul președinte al organizației județene este consilierul local, Dumitru Caragheorghe.

La conferință sunt prezenți viceprimarul și presedintele organizației municipale, Florin Cocargeanu, consilieri locali și județeni și ministrul Justiției, Stelian Ion.

Mandatul noii echipe de conducere este de 2 ani.

Dumitru Caragheorghe, noul președinte al USR Constanța își propune să dezvolte organizația de la Constanța.
 

Impreună putem rezolva multe lucruri, armonizarea vechilor organizații USR si Plus. Personal am candidat pentru un mandat de patru ani, colegii au decis ca mandatul să fie de doi ani. In acest context, îmi anunț încă de pe acum.candidatura pentru un nou mandat, pentru că proiectul meu este pe patru ani. Trebuie să facem din Constanța o filiala puternica, consolidată, afirmă noul președinte.


La conferința județeană au fost aleși și 42 de  delegați pentru congresul național din luna octombrie.

Ministrul Justiției, Stelian Ion susține că la Constanța pune preț pe ideea de echipă. Ion i-a mulțumit lui Remus Negoi, fostul președinte pentru munca depusă și l-a felicitat pe Dumitru Caragheorghe pentru rezultatul obținut ieri.

Stelian Ion spune că este interesat de ce se întamplă la Constanța, chiar dacă interesele sale vizează cu precădere activitatea de la minister.

Stelian Ion speră ca situația de pe plan local din Coaliție să se detensioneze iar viceprimarul Constanței să fie cooptat în luarea deciziilor la nivelul administrației locale.

Sper că lucrurile se vor rezolva prin comunicare. De aceea, mi-am pus și cămașa galbenă, să dam un semnal liberalilor că noi suntem dispuși la dialog, spune Stelian Ion.


La rândul sau, viceprimarul Cocargeanu afirmă că nu știe cum va mai putea lucra cu directorul din primărie, Horia Constantinescu  și cu city-managerul, Felicia Ovanesian, după declarațiile lor publice. Acesta spune că a ŕefuzat să le raspundă public, dar atenționează că deciziile nu pot fi luate așa.

Există un blocaj la nivel de municipiu între PNL si USR, afirmă și Caragheroghe.

Acordul politic nu este respectat, susțin USR-iștii.

Mai multe detalii în ediția de mâine.





Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii