Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacienții de la Spitalul Județean Constanța nu au primit alimente din rândul celor găsite neconforme de către inspectorii CJPC.

ro

31 Aug, 2017 19:02 2041 Marime text
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanta a discutat astăzi cu reprezentanții firmei de catering care asigură hrana pacienților internați la SCJU. Astfel, în urma ședinței, s-a stabilit că pacienții SCJU nu au primit alimente din rândul celor găsite neconforme de către inspectorii CJPC.

”Aducem la cunoștința opiniei publice că făina de grâu nu este folosită în alimentația pacienților, biscuiții găsiți nu au fost serviți pacienților SCJU. Pentru aceștia se folosește alt tip de biscuiți. Gujoanele de pui servite pacienților erau în termen de valabilitate, deoarece au fost mai multe loturi cu termene diferite iar gemul pe care îl primesc pacienții este porționat și ambalat în cutii. În continuare se vor menține măsuri suplimentare de control asupra calității hranei iar asistentele dieteticiene din cadrul spitalului vor verifica zilnic preparatele care urmează să ajungă la pacienți. (din punct de vedere al termenului de valabilitate si din punct de vedere organoleptic: al mirosului, gustului, aspectului)” - au transmis reprezentanții SCJU Constanța.

Totodată, conducerea SCJU va solicita DSP Constanța să efectueze de urgență un control în cadrul unității de catering.

”Echipa managerială a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța vă asigură că face tot ce este  necesar pentru siguranța pacienților” - au mai precizat reprezentanții SCJU Constanța. 

Citește și: 

UPDATE Arimex Comexim 2000 SRL, amendată cu 3.000 de lei de CJPC Constanţa. Iată ce spune administratorul Petre Preda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii