Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat definitiv la cinci ani de închisoare. Ioan Niculae s-a întors în țară

ro

19 Feb, 2021 12:52 1575 Marime text
  • Condamnat la 5 ani cu închisoare în dosarul Interagro, omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost găsit de polițiști acasă, la domiciliul din Zimnicea, pentru a fi dus la penitenciar, și a fost dat în urmărire generală.
Polițiștii nu l-au găsit acasă pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu de 11 milioane de lei.

Omul de afaceri a ajuns astăzi, cu avionul, în România.

Omul de afaceri este dat în urmărire națională. Niculae se află în Italia, de unde a anunțat că se va întoarce vineri și se va preda, scrie digi24.ro. 

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în Italia. Anunțul a fost făcut joi seară chiar de el, într-o intervenție telefonică la Antena 3, unde a anunțat că se va întoarce în țară.„Mâine mă întorc. Mâine mă predau”, a declarat Ioan Niculae.

Condamnat la 5 ani cu închisoare în dosarul Interagro, omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost găsit de polițiști acasă, la domiciliul din Zimnicea, pentru a fi dus la penitenciar, și a fost dat în urmărire generală. Puțin peste ora 22.00, Ioan Niculae a intrat în direct la Antena3, anunțând că nu a intenționat să fugă de arest, că se află la Milano, dar nu a găsti avion să se întoarcă în țară.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii