Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PDL Medgidia - VÂNZĂTORUL

ro

23 Mar, 2012 00:00 3158 Marime text

comunicatcopy_exposure.jpgPartidul Democrat l-a pus viceprimar la Medgidia în anul 1991. În anul 2000 a vândut PD-ul şi a trecut la PNL. În 2001 a vândut PNL-ul şi a trecut la PUR. În 2003 a vândut PUR-ul şi trece la PSD. În anul 2004 PSD-ul îl aduce în funcţia de consilier local. În anul 2006 vinde PSD-ul şi trece la PNL. În perioada în care a fost viceprimarul lui Mircea Pintilie îl vindea şi pe acesta, de dragul propriei popularităţi, cu fiecare prilej.

În anul 2004, rămas fără serviciu, primeşte un ajutor de la directoarea IMUM. Aceasta îl angajează ca director comercial. Nu după mult timp o vinde pe directoare patronului turc. Recompensa? Este numit director general, iar cea care i-a dat serviciu a fost concediată la cererea noului director.

Recunoştinţa directorului general Iordache faţă de patronul turc durează puţin. Turcul a finanţat IMUM cu două milioane de dolari pentru investiţii. Directorul general a cheltuit banii, nu se ştie pe ce. Turcul n-a realizat programul de investiţii pentru că cele două milioane de dolari au dispărut. I-a vândut şi pe turci...

În perioada cât a fost director general al IMUM, Iordache a vândut uzina, bucată cu bucată, la fier vechi.

În anul 2008 candidează la funcţia de primar al Medgidiei. Era pe locul trei în sondaje, după Dumitru Moinescu şi Mircea Pintilie. Pintilie transferă capitalul său către candidatul PNL-ului şi acesta câştigă alegerile. După depunerea jurământului, primindu-l pe Mircea Pintilie în biroul său de primar, îi spune acestuia „bine aţi revenit în biroul dumneavoastră, vă rog, luaţi loc pe fotoliul dumneavoastră, pe care-l meritaţi mai mult decât mine". Recunoştinţă? Nu! DUPLICITATE ŞI FĂŢĂRNICIE. După două săptămâni nu i-a mai răspuns la telefon lui Mircea Pintilie. După patru ani nu şi-a achitat niciunul dintre angajamentele pe care şi le-a luat faţă de cel care l-a ajutat, cu capital politic şi capital în numerar, să ajungă primar. L-a vândut pe Mircea Pintilie, din nou...

Mai are 79 de zile din mandatul său de primar, care a însemnat doar VÂNZARE. A vândut colectarea deşeurilor, a vândut sute de hectare pe nimic, aproape a vândut iluminatul public. Luni, 29 martie, în penultima sa şedinţă de consiliu, pregăteşte cea mai mare VÂNZARE. Vrea să vândă SPERANŢA Medgidiei. Vrea să vândă PARCUL INDUSTRIAL. Consilierii n-au primit materialele care să susţină această decizie. Dacă în evaluarea făcută de Dumitru Moinescu în anul 2007 preţul era 25 euro/mp, iar în noiembrie 2008 în evaluarea făcuta de Iordache preţul era 65 euro/mp, acum metrul pătrat se vinde cu 0,8 până la maxim un euro. Vă prezentăm noi un extras din evaluarea pentru teren, pe care o are din 27 februarie. Rămâne de văzut dacă la această escrocherie se vor face complici angajaţii Primăriei de la Proiecte, cei de la Juridic, cei de la Contabilitate, cei de la DGDPP, care trebuie, prin referate, să susţină acest proiect.

Rămâne de văzut cum vor vota cei 19 consilieri locali care au jurat să apere interesele medgidienilor. Până atunci, noi vă divulgăm cine este VÂNZATORUL. Se numeşte Marian Iordache.

Biroul de Presa al PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adriana 23 Mar, 2012 20:56 un lucru cert il stiu medgidienii,doar cu Moinescu in fruntea primariei putem salva orasul de cei care-si urmaresc propriile interese .Moinescu este singurul om competent ,la aceasta ora,care este interesat de dezvoltarea orasului Medgidia,creeare locurilor de munca,aducerea de noi investitori,si cel mai important lucru-curatarea orasului de persoane gen,Iordache si tabara lui.Moinescu,contam pe tine!
  • adrian.z 23 Mar, 2012 11:29 oameni buni incercati sa va aduceti aminte ca in timpul mandatului domnului Moinescu cel putin aveam sport in orasul medgidia echipa de handabal,echipa de fotbal.......acum la ora actuala nu mai avem nimik din cauza unui primar pe nume iordache care toata viata lui a vandut persoane care lau ajutat,a vandut orasul medgidia si va continua sa ne vanda in continuare daca va iesi iar primar.haideti impreuna sa ne organizam si impreuna sa putem reusi sa destabilizam intreaga grupare mafiota pe care o conduce iordache si sa putem sa-l readucem la carma primarie pe domnul Moinescu ,un om disponibil sa munceasca cot la cot cu noi ptr binele cetatenilor .VA MULTUMESC!!
  • radu.teo 23 Mar, 2012 11:16 Iordache chiar a facut ceva in Medgidia e membru de baza in PNL de mai mult de 10 ani
  • Crystal 23 Mar, 2012 10:25 ce inseamna sa fi frustrat....acum s-au activat pdl-istii....stiti voi cum e vorba romaneasca: daca cineva te ataca inseamna ca esti mai bun decat el....acum aratati inca o data cat de slabi sunteti....
  • medgidian tradat 23 Mar, 2012 06:50 IORDACHE ESTE CEL MAI SLAB PRIMAR PE CARE L-A AVUT MEDGIDIA.UITATI-VA LA TRASEUL PE CARE L-A URMAT.ATAT IN VIATA POLITICA, CAT SI IN VIATA SOCIALA, CA DACA NU ERA MIRCEA, iORDACHE TRAGEA SI ACUM LA FIARE CA SUBINGINER. ASA A FOST IORDACHE DE COPIL. MERGETI MEDGIDIENILOR LUNI LA SEDINTA DE CONSILIU.MERGETI CAT MAI MULTI .UMPLETI SALA DE CONSILIU SI TOATA PRIMARIA.STATI SI IN STRADA DACA ESTE NEVOIE. NU LASATI SA SE VANDA CELE 200 DE HA. D-LE MOINESCU,SALVATI ORASUL MEDGIDIA,SALVATI MEDGIDIENI CARE VA REGRETA ENORM.
  • Jeny 23 Mar, 2012 06:33 Iordache vrea sa distruga proiectul PARCUL INDUSTRIAL !!!! Daca pana acum spunea ca vin chineziii sa investeasca in acest parc , treburile s-au sucit acum vrea sa vanda terenul PARCULUI INDUSTRIAL !!! DE CE ??? Pentru ca el stie ca aceste alegeri nu-i sunt favorabile si ca sa se razbune pe noi medgidienii il vinde !!!! Cui il vinde si pe cat ??? Eu cred ca va fii vandut prietenilor sai (Paun, Butnaru, Neagu, Radu)spre a fii revandut pe sume enorme !!! Nu-i lasa-ti sa distruga Parcul Industrial este sansa medgidienilor!!! Votati Moinescu !!!