Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA închiriază prin licitație pentru 10 ani două terenuri aflate pe domeniul public

ro

02 Dec, 2021 00:00 1564 Marime text
  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează licitație publică deschisă cu strigare, pentru atribuirea contractului de închiriere pentru mai multe parcele de teren aflate pe domeniul public
  • Sunt scoase la licitațite parcela nr. 113 și parcela nr. 3, ambele din Port Constanța sector Sud
  • Activitățile ce se vor desfășura pe parcele sunt cele de depozitare și manipulare marfă, cu excepția mărfurilor vrac, fier vechi, mărfuri periculoase
  • Licitația de atribuire se va desfășura la sediul CN APMC-SA din Gara Maritimă, sala mare de consiliu de la parter, în data de 20.12.2021, începând cu ora 10.00
  • Durata contractului de închiriere este de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii conform prevederilor legale în vigoare

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează licitație publică deschisă cu strigare, pentru atribuirea contractului de închiriere pentru mai multe parcele de teren aflate pe domeniul public.
 
Este vorba despre parcela nr. 113 Port Constanța sector Sud – teren ce face parte din categoria de teren aparținând infrastructurii de transport naval menționată la art. 2 lit. b din Ordinul Ministrului Transporturilor 1286/2012.
 
Prețul de pornire al licitației este de: 3,05 lei/mp/lună la care se adaugă TVA.
 
Durata contractului de închiriere este de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii conform prevederilor legale în vigoare.

Parcela nr. 3 Port Constanța sector Sud – teren domeniu public și face parte din categoria de teren aparținând infrastructurii de transport naval menționată la art. 2 lit. b din Ordinul Ministrului Transporturilor 1286/2012.
 
Prețul de pornire al licitației este de 3,05 lei/mp/lună plus TVA.
 
Durata contractului de închiriere este 10 ani, cu posibilitatea prelungirii conform prevederilor legale în vigoare.


Prețul documentației de licitație este de 159,46 lei (inclusiv TVA).

Documentația de atribuire poate fi procurată pe e-mail (după transmiterea dovezii achitării contravalorii acesteia, conform punctului 1 de mai sus) sau pe suport de hârtie, zilnic de la sediul CN APMC-SA.
 
Documentațiile pot fi depuse la sediul CN APMC-SA (Registratură, camera 10), în perioada: 10 – 14.12.2021, ora 16.00.
 
Licitația de atribuire se va desfășura la sediul CN APMC-SA din Gara Maritimă, sala mare de consiliu de la parter, în data de 20.12.2021, începând cu ora 10.00.
 
Activitățile ce se vor desfășura pe parcele sunt cele de depozitare și manipulare marfă, cu excepția mărfurilor vrac, fier vechi, mărfuri periculoase.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

  
Citește și:

De la cine cumpără CNAPM Constanța energie electrică (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii