Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime (document)

ro

03 Aug, 2020 00:00 1446 Marime text
  • Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează licitație publică pentru a derula un studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime. 
 
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract  privind un studiu despre managementul deșeurilor în porturile maritime. Valoarea totală a contractului este de 98.000 lei. 
 

Descrierea contractului 

 
 "Studiul trebuie să identifice, sa propuna si sa evalueze din punct de vedere tehnico - economic soluții fezabile destinate unei gestionări corespunzătoare și optime a deșeurilor generate de activitățile portuare, care să respecte atât reglementările în domeniul protecției mediului cât și politica administrației portuare de utilizare a teritoriului portuar, destinate unei gestionări corespunzatoare și optime a deseurilor generate de activitatile desfasurate in porturile maritime", conform cerintelor caietului de sarcini nr. 28568/17.07.2020.
 
Condiții referitoare la contract: 
 
Prestatorul va respecta întocmai și integral cerințele Caietului de sarcini. Oferta financiară se va prezenta în lei, conf. Cerințelor caietului de sarcini atașat prezentului anunț, prețul rămânând ferm pe toată perioada contractului. Garanția de bună execuție : Prestatorul va constitui garanția de buna execuție, în cuantum de 5% din valoarea contractului, în termen de 5 zile lucrătoare de la data intrarii în vigoare a contractului, valabila pana in a 14-cea zi de la data expirării contractului, in conformitate cu prevederile art. 45 si art. 46 din HG nr. 394/2016. Perioada de valabilitate a ofertelor: minim 90 zile.
 
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este    04.08.2020, ora 23.30 
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii