Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța cumpără aparate de aer condiționat (document)

ro

20 Aug, 2020 00:00 1600 Marime text

 
  • Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează licitație publică pentru achizitia de aparate de aer conditionat tip coloana - Terminalul de Pasageri .
 
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract  privind achizitia de aparate de aer conditionat tip coloana - Terminalul de Pasageri. Valoarea totală a contractului este de 98.000 lei.
 

Descrierea contractului

 
Obiectul achiziției constă în furnizare și montare de aparate aer condiționat tip coloană - Terminalul de Pasageri Achiziția contribuie la functionarea cladirii Terminalului de Pasageri pe perioada sezonului estival I atunci cand temperaturile interioare depășesc 35- 40 gr,C ; prin funcționarea acestora se creeaza un mediu interior intre 20-25 gr.C propice desfașurării activităților socio-culturale din clădire. Durata contractului: 5 luni. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/ candidaturilor: 5 zile. Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 3 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. La solicitările adresate după acest termen entitatea contractantă nu va răspunde.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este    31.08.2020.  

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citește și:

 
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime (document)

Elsaco Solutions SRL, contract cu CNAPMC. Iată care este obiectul achiziției! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii