Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Euromaster, deținută de Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV, „reprofilată“

ro

21 May, 2021 00:00 2682 Marime text
  • Directorul CERONAV a decis schimbarea activității principale a firmei în „Cod CAEN 7022 – Activități de consultanță pentru afaceri și management, fără reorganizare, lichidare judiciară“.
  • De asemenea, a fost închis punctul de lucru de pe strada Mircea cel Bătrân, din Constanța.

Compania Euromaster, în care asociat unic și administrator este Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV, și-a schimbat activitatea principală.

Decizia a fost luată în cursul lunii martie de asociatul unic al firmei, însă a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.

Potrivit datelor oficiale, Ovidiu Sorin Cupșa, în calitate de asociat unic al Euromaster SRL, a decis, în primul rând, închiderea punctului de lucru situat în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 6.

În continuare, directorul CERONAV a decis schimbarea activității principale a firmei în „Cod CAEN 7022 – Activități de consultanță pentru afaceri și management , fără reorganizare, lichidare judiciară“.

Totodată, se mai arată în Monitorul Oficial următoarele: „Codul 4339 Alte lucrări de finisare rămâne în obiectele secundare de activitate“.

De asemenea, în obiectele secundare de activitate a fost adăugat și Codul 8121 „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.


Date și cifre

Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 20 mai 2021, compania Euromaster a fost înființată în 1997 și are sediul social în Constanța, pe strada Căpitan Petre Romulus, nr. 7Bis.

Asociat unic și administrator este Ovidiu Sorin Cupșa.

Conform sursei citate, în anul 2018, firma a avut un angajat, un profit net de 63.279 de lei și o cifră de afaceri netă de 33.353 de lei.

În 2019, cu niciun angajat, profitul net a fost de 10.449 de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat la 55.793 de lei.

Pentru anul 2020, nu existau încă înregistrări, la momentul consultării Confidas.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Modificări pe linie în firmele de eoliene ale lui Donchi Pufleni. Cine îi sunt noii parteneri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii