Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia Europeană caută parteneri de implementare pentru Centrele de Informare EUROPE DIRECT

ro

07 Sep, 2020 12:55 999 Marime text
Comisia Europeană, prin Reprezentanța în România, lansează o cerere de propuneri pentru a selecta parteneri care să gestioneze un Centru de Informare EUROPE DIRECT în Constanţa, în perioada 2021-2025.

Misiunea Centrelor EUROPE DIRECT este să întrețină un dialog proactiv și constant cu cetățenii, încurajând participarea acestora la proiectul european.  Astfel, aceștia au prilejul de a fi parte a procesului democratic prin care se decide viitorul Uniunii Europene și de a afla informații care îi privesc direct. 

Principalele activități ce urmează a fi derulate până în 2025 constau în: informarea și implicarea cetățenilor în evenimente europene, relații cu mass-media și cu multiplicatorii de la nivel local, informarea pe plan local cu privire la subiecte referitoare la UE, promovarea valorilor europene în școli și a unei platforme regionale de rețele.

Pot participa la procesul de selecție autorități publice, organisme private cu misiune de serviciu public, instituții de învățământ sau de formare, organizații non-profit, federații sau asociații ale autorităților locale, parteneri sociali, precum și entități cu alt statut.

Proiectul de gestionare a Centrului EUROPE DIRECT va demara la 1 mai 2021. Grantul are valoarea de 20.267 EUR până la finalul anului 2021, urmând ca pentru perioada 2022-2025 grantul să fie de 30.400 EUR pe an.

Termenul limită de depunere a propunerilor este 15 octombrie 202017:00 ora locală Bruxelles
Toate informațiile referitoare la condițiile de primire a propunerilor, precum și criteriile de eligibilitate, excludere, selecție și atribuire sunt disponibile pe link-ul:
https://ec.europa.eu/romania/services/contact-points/cerere_propuneri_ED

Pentru orice alte întrebări, solicitanții sunt rugați să trimită un e-mail (indicând la subiectul acestuia referința cererii de propuneri ED-RO-2020) la adresa: COMM-REP-BUH-TENDERS@ec.europa.eu

Mult succes! 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii