Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia Europeană a aprobat majorarea plafonului alocat sprijinului cuplat pentru culturile de legume în spaţii protejate

ro

23 Apr, 2020 16:27 1616 Marime text
Comisia Europeană a aprobat majorarea plafonului alocat sprijinului cuplat pentru culturile de legume în spaţii protejate, este vestea bună pe care o oferă fermierilor români ministrul agriculturii, Adrian Oroș.

O veste bună pentru fermierii români! Comisia Europeană a aprobat solicitarea mea privind dublarea plafonului alocat sprijinului cuplat pentru culturile de legume în spații protejate, față de suma notificată anul trecut!

Anul trecut, la 1 august 2019, conducerea de atunci a Ministerului Agriculturii a comunicat Comisiei Europene plafonul pentru sprijinul cuplat vegetal, diminuat cu 35%. Corecții s-ar fi putut face până în octombrie 2019, însă nu s-a întâmplat acest lucru!

De aceea am fost nevoit, ca în mod excepțional, să cer comisarului european pentru agricultura Janusz Wojciechowski, posibilitatea de a face transfer de fonduri în acest sens, solicitarea mea fiind acceptată.

#VaFiBine, a postat ministrul Oroș pe pagina sa de Facebook.



Sursa foto: Facebook/ Adrian Oroș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii