Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comănici „Doar dracul se ţine de programul de guvernare“

ro

14 Nov, 2008 02:33 1637 Marime text

decupaj_radu_comanici_04.jpgUitând motivul real pentru care a fost readus în peisajul politicii constănţene, Radu Comănici, candidatul PRM la Senat, în Colegiul 1, a confundat, ieri, statutul de deputat cu cel de specialist în agricultură şi consultant în finanţări europene.

Eforturile sesizabile ale preşedintelui organizaţiei PRM Constanţa, Niculae Gheorghe, candidat în Colegiul 6, la Camera Deputaţilor, pentru a face figură bună la alegerile din 30 noiembrie, sunt fără succes. Chiar dacă a militat intens la centru pentru reprimirea fostului lider de partid, face tot ce-i stă în putinţă să gafeze când iese în prim-planul mass-media. Chiar dacă se aştepta ca revenirea sa în forţă să se bazeze pe proiecte concrete, pe care le-ar putea demara, Comănici dovedeşte că nu are niciun proiect, niciun plan şi nici nu intenţionează să facă ceva, în acest sens: „Se ţine cineva de vreun program de guvernare? Singurul care se ţine e dracul. Lui nu-i scapă nimic“.

Singurul subiect pe care a putut să-l abordeze a făcut referire strict la problema accesării fondurilor europene şi a monopolului anumitor persoane influente din fiecare localitate rurală. „Eu privesc lucrurile de la Bujorul Galben şi mi se par comice“, a conchis peremistul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii