Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandamentul Flotei-eveniment de referință Preluarea comenzii și a mărcii distinctive la una din unitățile militare subordonate. Cine este comandant

ro

14 Oct, 2017 03:33 4554 Marime text
Joia trecută, în prezența comandantului Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățână, comandorul Ciprian Mandachi a preluat comanda și marca distinctivă a Divizionului 146 Nave Minare Deminare.

Activitatea la care facem referire are loc după ce la finele lunii septembrie, în cadrul unui ceremonial de mare încărcătură emoțională, comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățînă, a prezentat, în fața efectivelor unităților, noii ofițeri numiți în funcții de conducere la divizioanele subordonate Flotei.


Mai citeste si

Prin Ordin al Ministrului Apărării vor fi rechemaţi în activitate ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari. Iată documentul


Astfel, la comanda Divizionului 146 Nave Minare Deminare a fost numit comandorul Ciprian Mandachi. Acesta și-a desfășurat anterior activitatea ca locțiitor al comandantului Divizionului 50 Corvete.

Comandantul Divizionului 508 Rachete de Coastă, comandorul Vasile Vrabie și locțiitorul acestuia, comandorul Vasile Lalău, au fost numiți și li s-a acordat totodată gradul de comandor, corespunzător noilor funcții.

Comandorul Vrabie a fost anterior șef de stat major al Grupului de Elicoptere din cadrul Flotilei de Fregate, iar comandorul Lalău a comandat corveta Amiral Petre Bărbuneanu.

Totodată. comandantul corvetei Viceamiral Eugen ROŞCA, căpitan-comandorul Cristian Abaianiți a fost promovat ca șef de stat major al Divizionului 50 Corvete.
 
Sursa foto: Facebook.com/Comandamentul-Flotei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii