Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colindătorii conduși de Inga Postolache, surpriza de la serbarea de Crăciun a redacției ZIUA de Constanța (galerie foto)

ro

20 Dec, 2019 00:00 2978 Marime text
 
Redacția ZIUA de Constanța a organizat în cursul zilei de joi, 19 decembrie, o petrecere cu prilejul apropierii Crăciunului. Copii de toate vârstele, de la doar câteva luni și până la 18 ani, s-au bucurat de o atmosferă de sărbătoare, care a culminat cu venirea celui mai așteptat personaj al perioadei - Moș Crăciun.
 
Până la venirea Moșului, cei mici și cei mari s-au bucurat de colindele interpretate de copiii Corului Colegiului Național „Regina Maria” Constanța, dar și de Corul Do Re Mi, sub coordonarea dirijoarei și sopranei Inga Postolache. 
 
Cele cinci colinde au fost însoțite de o coregrafie inedită pentru cei prezenți în redacția ZIUA de Constanța. Luminile au fost stinse, muzica se auzea lin pe fundal, iar vocile magice ale copiilor l-au ghidat pe Moș Crăciun, care a avut sacul plin de cadouri pentru toți copiii. 
Părinții și bunicii prezenți au privit cu emoție cum primeau cei mici cadourile de la cel mai iubit personaj pe timp de iarnă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii