Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Portocaliu la Constanța Peste 20 de apeluri la 112 ce sesizează gospodării sau case inundate

ro

26 Oct, 2020 10:10 2206 Marime text
  •  Peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate dar și copaci căzuți pe carosabil.
  • Puteți vedea efectele codului portocaliu în secțiunile „Galerie foto“ și „Video“. 
Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, spune că de la întrarea în vigoare a codului portocaliu și până în momentul de față, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate dar și copaci căzuți pe carosabil.

S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu.

Amintim că, din cauza instabilității atmosferice și a rafalelor de vânt, astăzi - 26 octombrie 2020, începând cu ora 08,00, mai multe stații de pompare au înregistrat variații și căderi de tensiune. Prin urmare, la ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Topraisar, Cobadin, Viișoara și Valu lui Traian.

Ca urmare a atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru anumite zone din județul Constanța, la nivelul RAJA SA s-au luat toate măsurile
necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, fiind constituite mai multe echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii