Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de vânt în județul Constanța Copaci căzuți și panouri publicitare smulse. Unde au intervenit pompierii (video)

ro

24 Feb, 2020 13:25 2631 Marime text
Salvatorii au primit apeluri prin 112 prin care anunțau copaci căzuți, elemente de construcții desprinse, stâlpi de lemn căzuți pe carosabil sau panouri publicitare în pericol de cădere.

Sesizări privind copaci cazuți au fost în Mangalia în zona hergheliei, în Neptun și între Comana și Amzacea. La toate aceste cazuri au fost anunțate autoritățile locale care intervin pentru degajare, precizează ISU Constanța

Primăria Constanța lucrează pentru degajarea unui panou publicitar din zona Boema a municipiului Constanța și pentru stâlpii de lemn căzuți din zona Mamaia Nord.

Pompierii Secției Mangalia au intervenit cu mijloacele din dotarea unei autospeciale de stingere pentru degajarea unui element dintr-un acoperiș al unui balcon situat la ultimul etaj al blocului C17B din Mangalia. Au îndepărtat elementul, înlăturând pericolul de a cădea pe trotuar și pe carosabil.

Amintim că, meteorologii au anunțat luni intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, printre care şi zona judeţului Constanţa, cu viteze în general de 55...70 km/h. Sursă video: ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii