Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a anulat o licitație organizată de CNAIR – DRDP Constanța pentru cadastrarea sectoarelor de drum național

ro

04 Nov, 2021 00:00 1961 Marime text
⦁ Consiliul Național de Soluționare a   Contestațiilor a adoptat o decizie la contestaţia înregistrată de SC Cadconstruct SRL
⦁ Contestația vizează rezultatul procedurii de atribuire comunicat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA  - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație organizată pentru  încheierea  acordului-cadru având ca obiect  „Întocmire documentații cadastrale în vederea înscrierii în cartea funciară a sectoarelor de drum național aflate în administrarea CNAIR SA – DRDP Constanța
⦁ CNSC a decis să admită contestația formulată de SC Cadconstruct SRL în contradictoriu cu CNAIR SA – DRDP Constanța și dispune anularea raportului procedurii și a tuturor comunicărilor subsecvente
⦁ S-a dispus continuarea procedurii prin   reevaluarea ofertei societății depuse de SC Cadconstruct SRL


Consiliul Național de Soluționare a   Contestațiilor a adoptat decizia nr.2397/C10/2605 la contestaţia nr. 50/04.10.2021 înregistrată de SC Cadconstruct SRL, cu sediul în Brăila, B-dul Independenței nr. 229, județul Brăila, reprezentată legal prin administrator Gheorghe Mitică.

Contestația vizează rezultatul procedurii de atribuire comunicat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA  - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, online,   organizată pentru  încheierea  acordului-cadru având ca obiect  „Întocmire documentații cadastrale în vederea înscrierii în cartea funciară a sectoarelor de drum național aflate în administrarea CNAIR SA – DRDP Constanța:   Lot 1 –  județul Constanța, Lot 2  – Județul Călărași, Lot 3 – Județul Ialomița, Lot 4 – Județul Brăila, Lot 5 – Județul   Tulcea - DRDP   Constanța” - LOTUL 4".

SC Cadconstruct SRL a solicitat: anularea raportului procedurii nr. 47566/28.09.2021; anularea comunicării privind rezultatul   procedurii de achiziţie publică nr. 47572/24.09.2021; reluarea analizei ofertelor și, conform art. 26 alin. 2 în raportare la alin. 10 indice 1 din Legea 101/2016 și reevaluarea ofertei depusă de SC Cadconstruct SRL.

După verificarea documentelor depuse, CNSC a decis să admită contestația formulată de SC Cadconstruct SRL în contradictoriu cu CNAIR SA – DRDP Constanța și dispune anularea  raportului procedurii nr. 47566/28.09.2021 și atuturor comunicărilor subsecvente acestuia pentru Lotul 4, în partea care privește oferta SC Cadconstruct SRL.

CNSC a mai dispus continuarea procedurii  prin   reevaluarea ofertei societății depusă pentru lotul 4 potrivit motivării, în termen de 10 zile de la comunicare.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți,   în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016 și poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile de la comunicare.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, contestată la CNSC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii