Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI a inclus proiectul în lista sinteză Bazin de înot, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța

ro

18 Jun, 2021 21:57 2995 Marime text
  • Compania Națională de Investiții (CNI) a inclus în lista sinteză proiectul privind construirea unui bazin didactic în curtea anexei Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța.
Mihai Ochiuleț, consilier local USR PLUS, s-a întâlnit cu reprezentanții CNI care au acceptat proiectul pe lista sinteză după ce a primit un refuz din partea funcționarilor din cadrul Direcției de Investiții a Primăriei Municipiului Constanța.

„Știți cum este, te iei cu treabă, încerci să răspunzi tuturor solicitărilor și să te împarți peste tot, iar la final nu mai ai timp să comunici. Dar, promit să nu se mai întâmple.

În urmă cu 4 luni, directorul Școlii Gimnaziale nr. 8 m-a invitat pe strada Corbului, la anexa școlii, acolo unde se află o curte spațioasă dar, ca multe alte spații din Constanța, neîngrijită și în paragină.
Într-un oraș care nu mai are decât foarte puține terenuri libere de construcții atât în domeniul public, cât și în cel privat, o astfel de suprafață își poate găsi rapid o utilitate publică. Astfel, în urma discuțiilor purtate cu directorul școlii, am concluzionat, împreună, că un bazin didactic s-ar încadra cel mai bine în zona respectivă și ar veni și în întâmpinarea nevoilor sportului constănțean.

Plin de elan am prezentat ideea funcționarilor din cadrul Direcției de Investiții a Primăriei, care m-au încurajat cu un NU SE POATE categoric. Ca o paranteză, mulți funcționari din Primărie se pricep de minune să spună NU SE POATE, fără ca măcar să încerce să facă ceva.

Eu știu că atunci când vrei cu adevărat ceva, se poate, așa că nu am mai stat pe gânduri și am mers direct la Compania Națională de Investiții. Acolo, altă abordare. După două drumuri și tot atâtea întâlniri cu reprezentanții CNI, am revenit în Primăria din Constanța cu confirmarea clară că acest proiect este fezabil. După ce au văzut de la CNI că SE POATE, funcționarii Primăriei, cărora le mulțumesc pe această cale, au elaborat întreaga documentație necesară privind construirea unui bazin didactic în curtea anexei Școlii Gimnaziale nr.8 din Constanța. Iar...Compania Națională de Investiții nu a stat prea mult pe gânduri și ne-a informat că acest proiect a fost acceptat pe lista sinteză.
Deci...SE POATE!”, a scris consilierul local USR PLUS Mihai Ochiuleț, pe pagina sa de Facebook.




Sursă foto: Facebook/ Mihai Ochiuleț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii