Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNCD a decis amendarea Asociației “Constanța Altfel”, pentru faptul că l-a jignit în spațiul public pe președintele PMP Constanța (documente)

ro

05 Jun, 2020 00:00 4142 Marime text
  • „Asociatia Constanța Altfel” reprezentată de Vergil Chițac, trebuie să plătească o amendă contravențională pentru faptul că l-a jignit în spațiul public (rețea de socializare) pe președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, folosind în acest sens cuvinte care întrunesc elemente constitutive ale faptei de discriminare
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a pronunțat pe 21 mai a.c., hotărârea nr. 333/08.04.2020 prin care a obligat „Asociatia Constanța Altfel” reprezentată de Vergil Chițac, să plătească o amendă contravențională pentru faptul că l-a jignit în spațiul public (rețea de socializare) pe președintele PMP, Claudiu Iorga Palaz, folosind în acest sens cuvinte care întrunesc elemente constitutive ale faptei de discriminare în conformitate cu art. 2 alin. 1 și art. 15, OUG 137/2000. „Sancțiunea aplicată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este o dovadă clară a atitudinii distructive față de politica constănțeană și a lipsei de respect față de adeversarii politici.   Atitudinea sfidătoare și iresponsabila față de constănțeni a fost dovedită în timp, acesta sfidând măsurile de prevenire în perioada pandemiei de Covid19, atunci când  a băgat în carantină un întreg Guvern, fapt nemaiîntâlnit în istoria României. Îi sfătuiesc pe toți cei care sunt jigniți sau hărțuiți de Asociația lui Vergil Chițac să aibă curajul să se adreseze instituțiilor statului pentru a-l sancționa conform prevederilor legale.”, a declarat Claudiu Palaz. 
       


 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii