Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPM Constanţa dotează cu camere de supraveghere două clădiri din Portul Constanţa (documente)

ro

10 Dec, 2018 00:00 2052 Marime text
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa organizează două licitaţii pentru atribuirea unor contracte aferente achiziţionării unor sisteme de securitate pentru sucursala Nave Tehnice şi pentru sucursala Energetică.
 
Ambele licitaţii au termenul limită pentru depunerea de oferte pe 17 decembrie 2018.
Pentru sucursala Nave Tehnice valoarea estimată a contractului este de 59.500 de lei, iar pentru sucursala Energetică valoarea estimată este de 61.000 de lei.
La sucursala Nave Tehnice Port, suprafaţa construcţiei este de 560 mp, cu un nivel de înălţime de P+2E+M. Destinaţia clădirii este civilă, administraţie, la parter fiind birouri, centrală termică, grupuri sanitare, sală de sport, cameră de odihnă, vestiare, atelier şi două case de scări, la etajul 1 sunt birouri, grupuri sanitare, coridoare de circulaţie şi două case de scări, la etajul 2 sunt birouri, grupuri sanitare, coridoare de circulaţie şi două case de scări, iar la mansardă sunt birouri, arhiva SNTP, arhiva Coremar, grupuri sanitare, coridoare de circulaţie şi două case de scări. Clădirea este echipată cu sistem de detecţie în caz de incendiu. Sistemul electronic de securitate va fi compus din subsistem supraveghere şi înregistrare video şi subsistem antiefracţie.
La Sucursala Energetică Port este vorba de o clădire monument istoric. Construcţia are o suprafaţă de 1.134 mp şi are un nivel de înălţime de P+2E. Destinaţia clădirii este mixtă: civilă, producţie şi depozitare. La parter sunt: atelier de strungărie, hală, 3 case de scări pentru acces etaj 1, birouri, atelier reparaţii TRAFO, magazii, atelier electric, atelier lăcătuşerie boxe JT-PT1, atelier sudură, casă de scări acces etaj 2, vestiare, duşuri, grupuri sanitare. La etajul 1 sunt birouri, grupuri sanitare, miniarhivă, sală de şedinţe, magazie materiale şi scule, atelier PRAM, cameră redresori, patru case de scări pentru acces etaj 1, casa scării acces etaj 2. La al doilea nivel sunt: tabloul electric de înaltă tensiune, magazii, casa scării. Clădirea nu este echipată cu sisteme electronice de securitate şi detecţie în caz de incendiu. Sistemul electronic de securitate va fi compus din subsistem supraveghere şi înregistrare video şi subsistem antiefracţie.
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza anunţurile de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii