Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR vrea să cumpere centrale termice pentru Direcţia de Drumuri Constanţa! Pune la bătaie peste 75.000 de lei (document)

ro

14 Dec, 2016 00:00 2117 Marime text
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA doreşte să achiziţioneze nouă centrale termice electrice, care să fie instalate la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, în districtele Tariverde, Murfatlar, Cobadin, Băneasa şi Ciucurova. De aceea, recent, pe licitatiapublica.ro a fost publicat anunţul de cerere de ofertă solicitat de CNAIR pentru contractul „Centrale termice electrice cu montaj inclus - 9 buc. - DRDP Constanţa - Lot 1 - District Tariverde - 2 buc., Lot 2 - District Murfatlar -1 buc., Lot 3 - District Cobadin - 2 buc., Lot 4 - District Băneasa - 2 buc., Lot 5 - District Ciucurova - 2 buc.“. Valoarea estimată a contractului se ridică la 75.831 de lei, fără TVA.
 
Potrivit anunţului, garanţia de participare la licitaţie pentru Lotul 1 este de 170 de lei, pentru Lotul 2 - 100 de lei, pentru Lotul 3 - 170 de lei, iar pentru Loturile 4 şi 5 - câte 160 de lei. Garanţia se va constitui în conformitate cu prevederile art. 36 din HG 395/ 2016. Se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea, în condiţiile legii, şi va fi valabilă 60 de zile (cel puţin egală cu valabilitatea ofertei) de la termenul-limită de primire a ofertelor. Garanţia de participare trebuie să fie irevocabilă, să prevadă explicit modul de plată a garanţiei, respectiv necondiţionat, astfel cum este prevăzut la art. 36, alin. 4 din HG 395/ 2016.
 
Garanţia de bună execuţie va fi de 10% din valoarea de contract acceptată, fără TVA, şi se va constitui prin orice modalitate prevăzută la art. 39 din HG 395/2016 în termen de cinci zile lucrătoare de la semnarea contractului.

Condiţii de participare

Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să facă dovada că au executat în ultimii cinci ani (raportaţi la data-limită de depunere a ofertelor) lucrări similare în valoare cumulată de: 14.500 de lei fără TVA - pentru Lotul 1, 8.000 de lei fără TVA - pentru Lotul 2, 14.500 de lei fără TVA - pentru Lotul 3, 14.000 de lei fără TVA - pentru Lotul 4 şi 13.400 de lei fără TVA - pentru Lotul 5. Se vor lua în considerare numai lucrările executate în acest interval pentru care se poate face dovada recepţionării. Ofertantul clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire va prezenta, anterior atribuirii contractului, la solicitarea AC, certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de către clientul beneficiar din care să reiasă toate elementele necesare pentru confirmarea îndeplinirii cerinţei de capacitate tehnică, respectiv serviciile prestate, perioada de prestare şi valoarea acestora. Aceste documente vor fi prezentate pentru fiecare ofertant asociat în parte, dacă resursele acestuia sunt luate în considerare pentru îndeplinirea cerinţei.

Persoane cu funcţii de decizie în atribuirea contractului

Persoane cu funcţii de decizie, precum şi persoanele din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire sunt: ing. Marin Dima - director regional; ec. Roxana Alexe - director economic şi comercial; ing. Gabriela Tudor - director adjunct Mentenanţă; ing. Victoraş Andrei - şef Serviciu Mecanizare; ing. Metin Suliman - Serviciul Mecanizare; ing. Teodora Chirică - şef Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Florentina Popescu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Irina Stavru - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Dima-Cristi Iorgoveanu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; tehn. Veronica Pantazescu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; cons. jur. Adrian Tisa - şef Serviciu Juridic; cons. jur. Andreea Enache - Serviciul Juridic; cons. jur. Cristina Pătrănoiu - Serviciul Juridic; ec. Munever Emirali - şef Serviciul Contabilitate; ec. Emre Reşit - şef Serviciul Financiar, Salarizare şi CFP; ec. Doina Satrapele - Serviciul Financiar, Salarizare şi CFP.
 
Conform anunţului, contractul este împărţit în cinci loturi, Lotul 1 având o valoare estimată de 17.131 de lei, Lotul 2 - 9.400 de lei, Lotul 3 - 17.162 de lei, Lotul 4 - 16.423 de lei, iar Lotul 5 - 15.715 lei.
 
Ofertele se depun la sediul DRDP Constanţa, str. Prelungirea Traian FN, Constanţa, la Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei, până pe 29 decembrie 2016, ora 15.00. Data-limită de evaluare a ofertelor este 23 ianuarie 2017, ora 18.00, iar oferta trebuie să rămână valabilă până pe 27 februarie 2017, ora 15.00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul privind cererea de ofertă solicitată de CNAIR pentru contractul la care facem referire în articolul de faţă. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii