Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR scoate la licitație studiile de fezabilitate pentru trei noduri rutiere de pe A2 București - Constanța

ro

02 Sep, 2021 00:00 1826 Marime text



⦁ Compania de drumuri și infrastructură rutieră a lansat o licitaţie pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate a 12 noduri rutiere
⦁ Ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie
⦁ Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, şi A7
⦁ Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a menţionat printre cele 12 și Nod Ovidiu, pe A2 Feteşti - Cernavodă, Nod Dunărea, pe A2 Feteşti - Cernavodă și Nod Peştera, pe A2 Cernavodă - Constanţa
⦁ CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare


Compania de drumuri și infrastructură rutieră a lansat o nouă licitaţie pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate a 12 noduri rutiere, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie.

Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, şi A7 - adică în toate marile regiuni ale ţării.

Ministrul Transporturilor a menţionat Nod Pantelimon, pe A0 Nord; Nod Ovidiu, pe A2 Feteşti - Cernavodă; Nod Dunărea, pe A2 Feteşti - Cernavodă; Nod Peştera, pe A2 Cernavodă - Constanţa; Nod Ghighiu, pe A3 Bucureşti - Ploieşti; Nod Ciurila, pe A3 Cluj-Turda. De asemenea, a făcut referire la Nod Românaşi, pe A3 Cluj-Zalău; Nod Luduş, pe A3 Tg.Mureş-Câmpia Turzii; Nod la Sănduleşti, pe A3 Cluj-Turda; Nod la Crasna, pe A3 Zalău-Oradea; Nod de descărcare pe A7, în zona localităţii Dumbrava, după conexiunea autostrăzilor A7 şi A3 şi Nod la Adjud Est, pe A7 Focşani-Bacău.

Proiectele de mai sus vin în completarea celor 9 noduri rutiere care vor deservi autostrăzile A1, A2 şi A3, pentru care CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ministrul Drulă îngroapă sudul litoralului. Alternativa Techirghiol a pierdut finanțarea prin PNRR. Motivele nu se cunosc

Deputatul Bogdan Huțucă către ministrul Cătălin Drulă „Vă invit să facem împreună un drum între Constanța și Mangalia“ (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii