Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa va reabilita pasajul de la Poarta 4 (document)

ro

25 Dec, 2019 00:00 2844 Marime text
 
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent lucrărilor de reparaţii capitale la Pasaj Superior la Poarta 4 (expertiză tehnică, actualizare proiect şi execuţia lucrărilor).
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 ianuarie 2020, iar valoarea estimată este de 1.843.090 lei. Obiectul contractului constă în întocmirea expertizei tehnice a Pasajului superior de la Poarta 4 Port Constanţa, de către experţi tehnici atestaţi; Elaborarea întregii documentaţii necesare pentru actualizarea proiectului "Lucrare reparaţie capitală Pasaj superior la Poarta 4 Port Constanţa” întocmit în noiembrie 2013 de SC Kalinia Proiect SRL şi în concordanţă cu soluţiile din expertiză tehnică.
 
Execuţia lucrărilor de reparaţii capitale Pasaj Superior la Poarta 4, inclusiv organizare de şantier. Conform normativeleor CFR (Instrucţia 300 şi 314), pentru defectele constatate se impune realizarea unor reparaţii capitale la cele 2 pasaje, respectiv înlocuirea tuturor traverselor defecte, a şinei, a materialului mărunt de prindere şi a dalelor din beton. Durata în 12 luni (perioadă în care nu sunt incluse: perioada cuprinsă între data depunerii de către Proiectant la Beneficiar a documentaţiilor pentru obţinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism şi data predării de Beneficiar către Proiectant a avizelor obţinute şi perioada cuprinsă între data depunerii de Proiectant la Beneficiar a documentelor ce necesită avizul CTE şi data comunicării de Beneficiar Proiectantului a Avizului favorabil al CTE).
 
Citeşte şi:
 
Bilanţ la CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Ce date a mai prezentat directorul companiei

Licitaţie la CN APM Constanţa pentru asfaltarea drumului dintre Poarta 7 şi Poarta 9 (document)

Ce firmă va furniza GPL pentru centralele termice din Portul Constanţa - Sud Agigea (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii