Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime” Constanța cumpără servicii de dezinsecție și dezinfecție (document)

ro

23 Jun, 2020 00:00 2090 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța caută firmă pentru servicii de dezinfecție și dezinsecție
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța organizează o licitație pentru achiziția de servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia.

Termenul limită pentru depunerea oferteor este 2 iulie 2020, iar valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 44.082,03 lei.
Achiziționarea “Serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în porturile Constanta, Midia si Mangalia" pentru incintele portuare este necesară în contextul situației epidemiologice internaționale, în vederea aplicării prevederilor “Programului National de măsuri antipizootice pe platforma portuară".
 

Condiții de participare

Participanții vor prezenta propunerea tehnică care va conține o descriere a serviciilor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondența propunerii tehnice cu cerințele formulate în Caietul de Sarcini și anexele acestuia. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Oferta financiară nu trebuie să depășească valoarea totală estimată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii