Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa îşi înnoieşte parcul auto (document)

ro

10 Aug, 2017 00:00 2443 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa intenţionează să cumpere autoturisme prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, în valoare estimată de 455.000 de lei.
 
Obiectul contractului constă în achiziţia a şapte autoturisme noi prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019. Ofertele vor fi depuse până pe data de 24.08.2017, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 18.09.2017, ora 18.00. Garanţia de participare are o valoare de 4.550 de lei (fără TVA). Furnizorul trebuie să garanteze că autoturismele sunt noi, nerulate de drumurile publice, şi că anul de fabricaţie este 2017.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirii licitaţie sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv, Direcţia Economică - Iatan Gheorghe; director executiv, Direcţia Comercială - Bectemir Hermina; director executiv, Direcţia Tehnică Administrativ - Costel Ghinea, CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciul Achiziţii - Sârbu Camelia; şef Biroul Auto - Ciprian Hotulig, Biroul Auto - Leila Denis Gafar.

Cerinţe minime pentru autoturisme 

Condiţii pe care trebuie să le îndeplinească autoturismele: caroseria protejată contra coroziunii, scaun şofer reglabil pe patru direcţii, scaun şofer şi pasager faţă cu sistem de încălzire electric, instalaţie de aer condiţionat automat, parbriz cu sistem de degivrare electric, airbaguri frontale, airbag frontal pasager dreapta-faţă cu posibilitate de dezactivare, airbaguri laterale - minim faţă, airbaguri tip cortină, cinci tetiere cu protecţie în caz de impact din spate, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri acţionate electric faţă-spate, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, servodirecţie asistată, faruri de ceaţă, pilot automat, radio-CD cu sistem de navigaţie şi comenzi volan, sistem de asistenţă la parcare faţă-spate, sistem faruri automate, sistem de asistenţă la urcare în rampă, ABS cu distribuţia electronică a forţei de frânare, sistem de asistenţă la frânarea de urgenţă, sistem de control al tracţiunii, sistem electronic de control al stabilităţii, computer de bord, sistem de monitorizare presiune pneuri jante din aliaj minimum 16, roată de rezervă din aliaj sau oţel, culoare exterioară albastru, culoare tapiţerie negru-gri, covoraşe din material textile, faţă-spate.
 
Perioada de garanţie acordată autoturismelor de furnizor este de minimum 24 de luni. Furnizorul se obligă să asigure, în mod gratuit, suport tehnic şi service produsului în perioada de garanţie a acestuia. Defecţiunile apărute în perioada de garanţie vor fi sesizate unităţii de service, care trebuie să primească autoturismul şi să asigure repararea acestuia, cu înlocuirea componentelor defecte într-un interval de cinci zile.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii