Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claboo World & Media SRL O nouă societate axată pe activităţi fotografice, în Constanţa

ro

22 Sep, 2014 00:00 3874 Marime text
În Monitorul Oficial din data de 19 septembrie, a fost publicată înregistrarea societăţii comerciale Claboo World & Media SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis. Domeniul principal de activitate constă în „activităţi fotografice“.
 
Tipul capitalului este privat autohton 100%, capitalul social total fiind de 200 de lei, integral vărsat, având 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare.
Fondatorii societăţii sunt Rodica Radu, în calitate de asociat, care deţine un capital social total de 190 de lei, revenindu-i 19 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, cu o cotă de participare la beneficii de 99% şi o cotă de participare la pierderi de 99%, şi Bogdan-Cristian Dumitru, în calitate de asociat, cu un capital social total de 10 lei, revenindu-i o parte socială de 10 lei, cu o cotă de participare la beneficii de 1% şi o cotă de participare la pierderi tot de 1%.
 
Administrator, pe o durată nelimitată, al Claboo World & Media SRL este Rodica Radu. Ea mai deţine calitatea de asociat în alte trei firme - Mercury Consulting SRL (fiind şi administrator al acestei societăţi), Gabimex SRL (sediu expirat) şi Improvement Construct SRL (sediu expirat).


Claboo Media sunt primii din Constanţa care oferă imagini şi filmări Full HD de la înălţime. Echipamentele le permit filmări dinamice ce impresionează prin calitate. Au oferit imagini inedite dintr-un alt unghi de la construcţia pasarelei, cu ruinele incendiului de la Beirut, accidentul de la Capitol, Carnavalul din Constanţa şi multe astfel de evenimente importante.

Prin Claboo World se intenţionează construirea unei baze de date cu toate cluburile constănţene şi nu numai. Vor să facă cel mai mare site de prezentare a cluburilor şi evenimentelor de pe scena clubbing din România, prezentarea DJ-ilor, festivalurilor, concertelor sau a altor tipuri de evenimente muzicale.
Sursa foto: www.facebook.com/claboomedia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un marlan 22 Sep, 2014 00:44 Administrator ZIUA de CT: Comentariul dv a fost şters.