Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC vrea să realizeze cadastrul imobilelor de pe strada Albastră

ro

18 Jul, 2017 00:00 2665 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii pentru realizarea documentaţiilor cadastrale şi înscriere în Cartea Funciară a imobilelor (clădiri + teren) situate în strada Albastră nr. 14, 16 şi 18 (fosta stradă I.C. Brătescu), municipiul Constanţa, cu o suprafaţă desfăşurată a construcţiilor de aproximativ 481 mp, teren aferent 1.595 mp“. Preţul estimat fără TVA al achiziţiei este de 7.800 de lei.
 
Contractul constă în evidenţierea pe planurile cadastrale a limitei terenului, a amprentei la sol a clădirilor, cât şi a releveelor pentru fiecare nivel, conform menţiunilor din specificaţiile tehnice ataşate prezentei invitaţii de participare. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 21.07.2017. La licitaţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Ofertantul va face dovada că este autorizat ANCPI, pentru prestarea serviciilor mai sus solicitate, în conformitate cu reglementările în vigoare.
 
Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor solicitate prin specificaţiile tehnice. Documentaţiile se vor elabora în conformitate cu reglementările legale în vigoare. La predarea documentaţiei (intabulare şi extras de carte funciară) de către firma contractantă, vor fi solicitate planul de amplasament şi delimitare a imobilului în format electronic DWG/DXF în sistem Stereo 1970 şi planurile/relevee pe fiecare nivel în parte în format electronic DWG/DXF.
 
Durata de execuţie va fi de 120 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor. În situaţia unor cauze intervenite independent de voinţa părţilor, durata contractului se poate prelungi prin act adiţional cu o perioadă stabilită de ambele părţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii