Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cumpără servicii de reeditare a broșurilor de promovare turistică a județului lansate de Nicușor Constantinescu în 2012

ro

28 Oct, 2017 00:00 1468 Marime text
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii în vederea reeditării de broșuri în cadrul proiectului „Județul Constanța - o descoperire mereu actuală“ și al proiectului „Itinerarii și evenimente inedite în Dobrogea“, proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, în scopul creșterii atractivității ca destinație turistică - hărți turistice cu județul Constanța/municipiul Constanța.
 
La procedura de achiziție pot participa toți operatorii economici interesați, indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SEAP. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 1.11.2017, ora 15.00. Adresa la care se transmit/depun ofertele este Registratura CJC.
 
Menționăm că aceste broșuri de promovare turistică au fost lansate în 2012, în timpul mandatului de președinte al Consiliului Județean Constanța al lui Nicușor Constantinescu. La acel moment, CJC a plătit cu bani grei realizarea unui videoclip pentru proiectul „Itinerarii și evenimente inedite în Dobrogea“ - 200.000 de lei. Totodată, în același an, Consiliul Județean a organizat și o școală de vară împreună cu SC Fresh Promotion SRL, iar în 2012, dar și în 2013, administrația județeană a reeditat cu firma de casă, contra a sute de mii de lei, materiale publicitare pentru acest proiect. Câștigătoare ale licitațiilor au fost societățile Expertissa SRL și SC Dice Comercial SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii