Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cityplex Homefront – oraşul fără legi (galerie foto + video)

ro

16 Dec, 2013 00:00 2779 Marime text
Homefront – oraşul fără legi, este povestea lui Phil Broker (Jason Statham), un fost agent al diviziei antidrog care încearcă să lase în urmă trecutul violent, instabil şi plin de pericole ce i-au guvernat existenţa până în acel moment. Gândul de a-şi schimba conduita vine în momentul în care acţiunea împotriva unei bande de motociclişti, în care el era pionul principal, eşuează iar fiul şefului său îşi pierde viaţa. Recent văduv, cu o fiică de 9 ani pe nume Maddy decide să se retragă într-un oraş mic, aparent liniştit, din Louisiana.
 
Lucrurile se petrec aşa cum au fost plănuite, până când într-o zi, fiica lui a este implicată într-o bătaie la şcoală. Acest lucru pune în mişcare o serie de evenimente care îl aduc în punctul de a intra în conflict cu grupul de traficanţi de droguri care stabileau legile în acel orăşel. Când viaţa fiicei sale este pusă în pericol, Phil Broker este forţat să intre în acţiune pentru a-l opri pe şeful cartelului, Gator Bodine (James Franco).
 
Homefront îşi propune să fie un film retro, în aerul anilor `80, scenariul violent fiind un vechi proiect al lui Sylverster Stallone, scris cu mulţi ani în urmă. Din păcate, acest lucru se vede prin coincidenţele supărătoare prin care personajele negative au întotdeauna un as în mânecă, dar şi prin asemănare cu filmul Commando(1985) într-o versiune actualizată.
„Jason nu a mai făcut nimic asemănător până acum. Cu „Homefront: Oraşul fără legi” explorează un nou teritoriu. Are mai mult talent decât crede. Oricine îl cunoaşte la fel de bine ca mine, ştie că a făcut un rol extraordinar. E obişnuit cu rolurile de tip tăcut şi lipsit de emoţii, dar aici veţi vedea o cu totul altă persoană, care dă frâu liber sentimentelor”, spune Stallone. Dar criticii spun că filmul nu oferă nici mai mult, nici mai puţin decât ne aşteptăm. Este, de fapt, un exerciţiu derivat şi incoerent pentru a oferi o altă oportunitate lui Phil Broker de a juca acelaşi tip de personaj justiţiar cu care suntem obişnuiţi în tot parcursul filmului. Toate acţiunile sale îl aduc în permanenţă în preajma răufăcătorilor, iar toate confruntările construiesc gradual o dezlănţuire finală. Povestea este adaptată după o carte a lui Chuck Logan.
 
Puteţi vedea trailerul aici:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii