Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:01 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei rămaşi în cursa pentru un post de Membru al Consiliului de Administrație al Societății Comerciale Confort Urban SRL Constanța

ro

21 Jun, 2017 18:46 2739 Marime text
Etapa 1 - Evaluarea și selecția dosarelor de înscriere a candidaturii pentru posturile de Membri ai Consiliului de Administrație al Societății Comerciale CONFORT URBAN SRL Constanța a fost finalizată.   

S-au înregistrat 7 dosare de candidatură care au fost analizate și evaluate conform criteriilor stablite și comunicate public prin anunțul de angajare postat conform cerințelor legale.   

Criteriile de evaluare și selecție a dosarelor de candidatură pentru Etapa 1-Analiza dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei scurte de candidate, au fost următoarele: 
 • Prezentarea dosarului de candidatură;
 • îndeplinirea condițiilor de participare;
 • Experiență în companii similare;
 • Calitatea de manager societăți comerciale publice sau private, membru al CA/administrator în cadrul unor societăți comerciale publice sau private profitabile, sau instituții publice(constituie un avantaj calitatea de manager sau membru al CA/manager în cadrul societăților/regiilor cu același profil de activitate).
Evaluarea dosarelor a fost consemnată în fișa de evaluare a dosarelor de candidatură. Selecția s-a realizat cu respectarea principillor nediscriminării, tratamentului egal și transparența și cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al societății Confort Urban SRL Constanța.

Dosare de candidatură depuse, analizate și evaluate: 
 • Daniel Darea Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
 • Marcela Mariana Frigioiu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Tanţa Muzechearu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Claudiu George Rădulescu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Marian Tănase Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Elena Vlad Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
 • Gabriel Răzvan Zagon Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție 
 Toți candidații au fost declarați admiși pe lista scurtă pentru Etapa 2-Interviurile cu candidații selectați pe lista scurtă și selecția finală. 

 Declarația de intenție 

Informarea candidaților ai căror dosar a fost selectat pentru lista scurtă se va face prin prin poștă electronică ocazie cu care va fi comunicată procedura de desfășurare și termenele stabilite pentru etapa 2.

În vederea finalizării procesului de selecție candidații selectați pe lista scurtă sunt invitați să întocmească și să prezinte în fața comisiei de interviu-Declarația de intenție, întocmită pe baz informațiilor cuprinse în
Scrisoarea de Așteptări, făcută publică de către Autoritatea Publică Tutelara.

Declarația de intenție va fi înaintată în scris Autorității PubliceTutelare, conform procedurii, până la data comunicată individual, fiind parte componența a evaluării candidaților aflați în lista scurtă.

Toți candidații, indiferent de poziția pe care doresc să o ocupe în cadrul Consiliului de Administrație vor prezența în Declarația de Intenție viziunea cu privire la dezvoltarea generală pe termen scurt, mediu și lung a întreprinderii publice, astfel încât să poată contribui la rezultatele dorite de acționari și exprimate prin Scrisoarea de Așteptări. 
  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii