Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-o fi de vină? Hotărârile Adunării Generale a SC Electrocentrale Constanţa se publică în Monitorul Oficial cu întârziere

ro

20 Nov, 2015 00:00 2664 Marime text


În Monitorul Oficial al României din 17.11.2015, a fost publicată hotărârea nr. 5 din 28 aprilie 2015 a Adunării Generale a societăţii Electrocentrale Constanţa SA.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Electrocentrale Constanţa SA s-a întrunit la sediul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri pe data de 28.04.2015, ora 14.00. În prezenţa reprezentanţilor unicului acţionar - Statul Român, prin Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ce deţine 100% din capitalul social, au fost aprobate revocarea lui Alexandru Prepeliţă din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al SC Electrocentrale Constanţa SA şi alegerea, în calitate de administrator, a lui Robert-Cristian Peta. De asemenea, a fost aprobată revocarea Anei Iuliana Dinu din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al SC Electrocentrale Constanţa şi desemnarea, în calitate de administrator, a lui Helmut Hugel.
 
Pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost mandatat directorul general al societăţii Electrocentrale Constanţa SA.

Citeşte şi

Haos la Electrocentrale Constanţa: O hotărâre a Adunării Generale din februarie, publicată în noiembrie în Monitorul Oficial

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii