Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a semnat cu ABADL pentru plajele din Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche

ro

14 Jun, 2016 00:00 6479 Marime text


Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a publicat rezultatele licitaţilor din datele de 10 iunie, 4 mai şi 29 aprilie organizate în vederea atribuirii sectoarelor de plajă libere şi a celor pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor sau fără motor.
 
În ediţia din 9 iunie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „«Luptele» pentru închirierea plajelor, la final. Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL“, în care erau prezentaţi agenţii economici ce au câştigat sectoare de plajă la licitaţiile organizate de ABADL pe data de 1 iunie şi 29 aprilie.

Citeşte şi „Luptele” pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL

Ulterior, în data de 11 iunie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Contracte încheiate cu ABADL. Cine a reuşit să închirieze sectoare de plajă libere în Năvodari“, în care au fost prezentate societăţile declarate câştigătoare la licitaţiile din 4 mai, organizate pentru sectoare libere de plajă din Năvodari.

Citeşte şi „Contracte încheiate cu ABADL Cine a reuşit să închirieze sectoare de plajă libere în Năvodari (document)“

Astăzi, vă prezentăm câştigătorii licitaţiilor organizate pe data de 29 aprilie pentru atribuirea sectoarelor libere de plajă din Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche.
 
Agenţii economici care au închiriat sectoare de plajă libere în cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Olimp, Mangalia şi Vama Veche sunt:
  • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, zona I, dar şi subsectorul 5, sectorul cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona II;
  • The Company SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, sectorul Eforie Sud I;
  • Brilltag Service SRL (20 de puncte) - subsectorul 3, sectorul Eforie Sud I;
  • Asocierea Club Orizont SRL cu Laguna Land SRL şi Promotion SRL (20 de puncte) - subsectorul 1, Subsector Eforie Sud III;
  • Tagini Rey SRL (20 de puncte) - subsectorul 7, sectorul Olimp I;
  • Massaro Trans SRL (20 de puncte) - subsectorul 4, sectorul Mangalia;
  • Foodchef SRL (51,50 de puncte) - subsectorul 5, sectorul Vama Veche. 

Despre câştigătorii sectoarelor de plajă

Tagini Rey SRL are sediul în Năvodari, strada M11, Trup Mamaia Sat, Lot 1. Înfiinţată în 2015, firma este deţinută de Cristinel Sorinel Nica, născut pe 24.08.1974, la Medgidia. Tot el este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
Înmatriculată în 2008, The Company SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Unirii. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Rozica Paşcan Iuhasz, născută pe 9.06.1951, în Jegălia, Călăraşi, şi Remus Florin Paşcan Iuhasz, născut pe 22.05.1976, la Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă“, este Remus Florin Paşcan Iuhasz.
 
Brilltag Services SRL este controlată de Gheorghe Petcu, născut pe 24.09.1951, în Constanţa. El este şi administratorul firmei, care se ocupă de „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“. Firma are sediul social în satul Poiana Câmpina, comuna Poiana Câmpina şi a fost înfiinţată în 2014.
 
Club Orizont SRL a fost înmatriculată în 2003 şi are sediul social în localitatea Eforie Sud, strada Faleză nr. 28. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Luminiţa Nicoleta Popescu, născută pe 20.05.1965, în Băneasa, cu 5% din capitalul social, şi Sandu Ionel Popescu, născut pe 3.06.1958, în Constanţa, cu 95% din capitalul social. De administrarea societăţii, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“, se ocupă Sandu Ionel Popescu.
 
Laguna-Land SRL are sediul social în localitatea Eforie Sud, strada Faleză. Firma a fost înfiinţată în anul 2001. Capitalul social subscris, de 30.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al societăţii este Sandu Ionel Popescu, născut pe 3.06.1958, în Constanţa. Domeniile de activitate ale firmei Laguna-Land SRL constau în: „activităţi ale agenţiilor turistice, activităţi ale tur-operatorilor şi alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică“.                                                                                                                                                      
 
Înmatriculată în anul 1992, Promotion SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor. Capitalul social subscris este de 200 de lei. Firma este controlată de Claudiu Necşulescu, născut pe 22.11.1962, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Ştefăniţă Dima, născut pe 16.10.1974, în Bucureşti, cu 20% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata al animalelor vii“, este Claudiu Necşulescu.
 
Massaro Trans SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în Mangalia, strada Matei Basarab. Capitalul social subscris, de 540.700 de lei, este compus din 54.070 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt: Mihai Florin Irimescu, născut pe 6.11.1967, în comuna Dolheşti, Suceava, cu 50% din capitalul social, Dan Lucian Georgescu, născut pe 25.01.1971, în Murfatlar, cu 25% din capitalul social, şi Roxana Nicoleta Popa, născută pe 7.05.1973, în Constanţa, cu 25% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Mihai Florin Irimescu şi Dan Lucian Georgescu. Massaro Trans SRL se ocupă de „transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători“.                                                                                                                                            
 
Foodchef SRL este controlată de asociatul unic Aurelian Nicolae Chilău, născut pe 6.12.1970, în Bucureşti. Firma are sediul social în Vama Veche şi a fost înfiinţată în anul 2012.
Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociatul unic este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii