Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci cetăţeni din India, depistați ascunşi într-o autoutilitară la P.T.F. Nădlac II (galerie foto)

ro

01 Feb, 2020 12:17 1863 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unei autoutilitare, cinci cetăţeni din India, care încercau să iasă ilegal din ţară.

În data de 31.01.2020, în jurul orei 06.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român M.B., în vârstă de 38 ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter, înmatriculată în România.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite, în partea din faţă a compartimentului marfă, ascunse printre bagaje, cinci persoane de sex masculin.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din India, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, posesori ai unor permise de şedere pe teritoriul României. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul autoutilitarei şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii afro-asiatici, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Sursa foto: Poliția de Frontieră 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii