Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ChocoArt si-a desemnat castigatorii la Cluj

ro

30 Sep, 2008 00:00 649 Marime text

Decernarea celei de-a doua cupe ChocoArt si premierea celor mai buni participanti inscrisi la sectiunea Dulciuri, din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber, au avut loc la Cluj Napoca.

Un juriu format din maestri si specialisti in arta culinara, condus de vedeta tv Robert Rainford, a urmarit talentul si creativitatea celor zece echipe inscrise in competitie. In urma deliberarilor, Silvian Miron, initiatorul atelierului de ciocolata de la Constanta, i-a inmanat premiul I si Cupa ChocoArt lui Dragos Bercea, din Predeal, iar locul al II-lea a fost adjudecat de echipa "Irish Pub Euforia". "Cea de-a doua editie a cupei ChocoArt Silvian a aratat o evolutie majora in ceea ce priveste pregatirea concurentilor, dar si tehnicitatea deserturilor. La Constanta, am premiat inovatia si originalitatea, iar la Cluj Napoca, talentul si maiestria", a punctat Silvian Miron. Cu ocazia Campionatului de Gatit in Aer Liber, care a avut loc in aceasta vara la Mamaia, atelierul de ciocolata s-a mutat temporar in vestul tarii. Micutii "maestri ai ciocolatei" au luat cu asalt spatiul special amenajat pentru cursurile de modelaj sustinute chiar de Silvian Miron, numai in prima zi inscriindu-se peste 250 de copii. La finalizarea lectiilor de modelaj, cei mai talentati copii, alaturi de "dascalul" lor, au montat o corabie de ciocolata cu o lungime de 45 cm si o inaltime de aproximativ 80 cm.

Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii