Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru „Nu ştiu dacă profesorul Sârbu este testat în sondajele de opinie"

ro

05 Mar, 2012 00:00 2221 Marime text

cap_10.jpg10 martie este noul termen de prezentare a candidaţilor PDL pentru alegerile locale (primării şi Consiliul Judeţean)", dacă ar fi să folosim traducerea literală a terminologiei „deadline".

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru spune că mai este suficient timp pentru anunţarea candidaţilor şi că lucrurile nu ar trebui să se precipite. Deocamdată, democrat-liberalii aşteaptă rezultatele unei cercetări sociologice pe baza căreia urmează să fie desemnaţi candidaţii. Lista de potenţiali competitori include şi o serie de nume considerate de conducerea organizaţiei drept „personalităţi locale", cu notorietate, care merită sondate şi din punct de vedere politic.

„Mai avem timp, aşteptăm rezultatul sondajului. În jur de 10 martie, aşa cum spuneam, voi prezenta viitorul primar al Constanţei", a precizat Chiru, referindu-se cel mai probabil chiar la propria persoană.

În privinţa candidului pentru Consiliul Judeţean, surse din partid susţin că la iniţiativa sa, Chiru l-ar fi introdus în sondajul pentru CJC şi pe prof. dr. Vasile Sârbu. „Nu ştiu dacă dr. Sârbu este printre cei care fac obiectul cercetării sociologice, pot să vă spun că am vizat măsurarea mai multor personalităţi locale", a precizat Chiru.

Săptămâna trecută însă, vestea introducerii lui Sârbu pe lista propunerilor pentru CJC a creat o oarecare rumoare în cadrul organizaţiei, dat fiind faptul că în Biroul Permanent Judeţean al partidului din urmă cu trei săptămâni acelaşi Chiru îşi anunţa colegii că propunerea PDL pentru Consiliul Judeţean este prefectul judeţului, Claudiu Palaz. La rândul său, acesta a declarat în cadrul unei emisiuni radiofonice că nu s-a decis dacă va candida sau nu, deşi a aflat din presă că PDL l-ar dori candidat la Consiliul Judeţean. În privinţa nominalizării profesorului Sârbu pe lista propunerilor cu candidaţi, Claudiu Palaz a precizat că a auzit de acest lucru, dar nu-l deranjează. „Deocamdată, eu sunt prefect şi mai am multe de făcut din această postură", a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii