Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru, Dina, Ivaşcu şi Bordei au premiat personalităţile Constanţei Fundaţia Umanitară „Christian Gigi Chiru" a acordat premii de excelenţă într-o discreţie totală (galerie foto)

ro

30 Jan, 2012 00:00 4038 Marime text

cap_2.jpgVineri seara, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski", au fost decernate premiile de excelenţă ale Fundaţiei Umanitare „Christian Gigi Chiru", în cadrul primei ediţii a galei cu acelaşi nume.

Într-o discreţie totală, cu care nu eram obişnuiţi la astfel de evenimente, Christian Gigi Chiru, alături de ceilalţi membri fondatori ai fundaţiei - medicul Aurelian Ivaşcu, Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Constanţa, şi dr. Petru Bordei, decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius -, a acordat 13 premii de excelenţă pentru activitate unor personalităţi locale.

Cine sunt laureaţii Galei Fundaţiei C. G. Chiru?!

Au primit diplome de excelenţă, o trusă de instrumente de scris şi câte un buchet de flori pentru activitatea depusă în domeniile lor de activitate Daniela Vlădescu - directorul Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski", conf. univ. dr. Aurelia Lăpuşan din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii Ovidius, soprana Nora Beneş, gimnasta Cătălina Ponor, Radu Ciorei - dirijorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski", artistul plastic Eusebio Spânu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România sau comisarul-şef Aurelian Pavel - şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate pentru sprijinul acordat în închiderea magazinelor de vise. Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a primit diplomă de excelenţă pentru contribuţia adusă sportului românesc şi pentru pepiniera de fotbalişti pe care o pregăteşte în cadrul Academiei de Fotbal. Tot un premiu de excelenţă pentru întreaga activitate închinată sportului a primit şi antrenorul emerit de handbal Victor Mihail Făgărăşanu. Acesta, vizibil emoţionat, a fost răsplătit de asistenţă cu aplauze. Alte premii de excelenţă au fost înmânate şi prof. univ. dr. Vasile Sârbu - preşedintele Societăţii Române de Chirurgie, prof. dr. Gheorghe Ionel Comşa - şeful Clinicii ORL din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, profesorului de fizică Ion Băraru de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân", coordonator al elevilor constănţeni care au participat cu succes la competiţiile organizate de centrele NASA din Houston şi Ames, dar şi omului de afaceri Gabriel Comănescu, proprietarul Grup Servicii Petroliere.


gala_-_Gigi_Chiru_2.jpg Preşedintele Fundaţiei „C. G. Chiru", Christian Gigi Chiru, a precizat că şi-a dorit discreţie în realizarea acestei gale, pentru că întreaga activitate a fundaţiei este una discretă, fiind vorba de o activitate caritabilă. „Premiile le-am acordat în urma consultării cu partenerii mei, membri fondatori ai fundaţiei. Îmi doresc ca această gală să fie organizată în fiecare an şi, dacă se va putea, şi după ce eu nu voi mai fi, de cei care vor dori să ducă mai departe misiunea pe care eu am început-o", susţine Chiru.
Gala a fost încheiată de un spectacol de canţonete sub bagheta dirijorului Radu Ciorei şi cu un bufet suedez, unde au curs cupe de şampanie pentru laureaţii prezenţi la eveniment.
Deşi nu s-a dorit sub nicio formă politizarea galei, la spectacol au fost prezenţi şi prim-vicepreşedintele PDL Constanţa, Constantin Florian, secretarul general al organizaţiei judeţene, Tudorel Calapod, preşedintele organizaţiei de pensionari a PDL, Eugen Cojocaru, dar şi Senol Zevri, directorul suspendat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 30 Jan, 2012 13:34 A fost premiata vre-o personalitate care nu este membru PDL??????