Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chefi la cuțite. Celebrul artist Costi Ioniță, din Constanța, i-a uimit pe jurați. Câte cuțite a primit și cine nu i-a dat

ro

24 Mar, 2021 01:49 2310 Marime text
  • Ca să-i dea gata pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, constănțeanul Costi Ioniță a creat o rețetă extrem de complicată de pateu de spirulină.

El a precizat că nu este bucătar dar din cauza unor probleme de sănătate la sfatul unui reputat chirurg român și-a schimbat radical stilul de viață.
.

„Am imaginație, nu mor de foame când e cazul. Am zis hai să încerc. Totuși, e un challenge pentru mine. Mie îmi plac challenge-urile, tot timpul vreau să mă autodepășesc”, le-a spus concurentul celor din juriu.

 
Cu două cuțite primite de la jurați vine și în turul următor.
 
Nu a primit pe cel de-al treilea de la chef Sorin Bontea.
 
 
Costi Ioniță, născut la 14 ianuarie 1978, în Constanța, este un cântăreț, compozitor și producător muzical român, de profesie medic stomatolog. Este unul din membrii formației Sahara.

A început să cânte de la vârsta de șase ani, decizia aparținând părinților, aceștia înscriindu-l la „Clubul pionierilor” din Constanța.
 
La 12 ani a intrat în taraful clubului din Constanța, unde l-a avut ca profesor pe Ion Rădulescu.
 
La 13 ani a mers cu taraful într-un turneu în Franța. A urmat Școala de Muzică din Constanța: percuție și pian; Școala Populară de Arte din Constanța: acordeon, canto.
 
În adolescență, a intrat la Liceul de informatică “Ovidius”, unde a format o trupă de rock Agartha.
 
Cu Dorin Topala și Laura Mihăila (soprană la filarmonica din Constanța) a format trupa dance Valahia.
 
În 1998, fiind prezent la repetițiile pentru Festivalul Mamaia, l-a descoperit pe Mihai Trăistariu care concura la secțiunea interpretare. Formula Valahia era în nr de 4: Costi, Mihai, Dorin și Laura. La scurt timp s-a decis ca Laura să părăsească formația.
 
A urmat continuarea proiectului Valahia în formula de 3 cu apariția piesei „Banii și fetele”, având primul videoclip rulat pe Atomic Tv.
 
Împreună cu Andrea, formează trupa Sahara. Printre cele mai cunoscute cântece ale lor se află Upotrebena și I wanna (cu Shaggy și Bob Sinclar).
 
Sursa foto: Captură Antena 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii