Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă

ro

09 Jan, 2022 11:24 1427 Marime text
  • Trafic feroviar adaptat la condițiile de iarnă
 


Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă pe rețeaua feroviară din partea de sud-vest, nord și centrul țării, personalul feroviar fiind activat pentru intervenția operativă, necesară asigurării continuității traficului feroviar.
 




În acest moment se intervine cu drezine pantograf și cu personal propriu pe raza Regionalei CF Iași, pe intervalul de stații  Vatra Dornei - Năsăud, unde sunt în desfășurare lucrări de repunere sub tensiune a liniei de contact.
 




Menționăm faptul că, pentru a asigura continuitate în circulație trenurilor, care sunt trasate să tranziteze zona respectivă, se asigură tranbordare cu mijloace auto, în intervalul orar necesar intervențiilor pentru repunerea sub tensiune a linie de contact.
 




Transbordarea auto se asigură pentru călătorii aflați în trenurile IR 1833, care circulă în relația Iași - Timișoara Nord și IR 1832  care circulă în relația Cluj - Galați.
 




 
Facem precizarea că această măsură este necesară pentru a evita staționarea temporară a trenurilor, în perioada desfășurării intervențiilor, precum și pentru a reduce întârzierile în circulația feroviară, în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile.
 




Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călători că toate intervențiile desfășurate în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile au drept scop restabilirea circulației în condiții normale de trafic în cel mai scurt timp.
 
 
 
 

Sursă foto: CFR Călători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii