Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători suspendă temporar circulația trenurilor dintre România și Ungaria

ro

17 Mar, 2020 15:58 1475 Marime text
În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulația trenurilor în trafic internațional care fac legătura între România și Ungaria, se arată printr-un comunicat de presă.

Prin frontiera de stat Curtici, circulă zilnic un număr de 10 trenuri (dus-întors). CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri:

72/ 73 București Nord – Budapesta și retur. În trafic inten, trenul circulă pe relația București Nord – Timișoara Nord și retur. Trenul 72 își va modifica ora de plecare din stația București Nord.
74/ 75 Brașov – Budapesta și retur. Trenul circulă până la Arad și retur
78/ 79 Timișoara Nord – Budapesta și retur, se suspendă pe toata distanța
346 București Nord – Budapesta – Viena, se suspendă pe toata distanța
347 Viena- Budapesta – București Nord circulă numai pe distanța Arad – București
472 București Nord – Budapesta, circulă numai până la Arad
473 Budapesta – București, se suspendă pe toata distanța

Restituire contravaloare bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menționate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

Pasagerilor le este recomandat ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:

- 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
- pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
- 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București;
- în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
- pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii