Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV se extinde cu un corp de învăţământ şi bazin de înot. Ce spune directorul Ovidiu Cupşa despre noua investiţie (galerie foto)

ro

08 Nov, 2019 00:00 4550 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente“. În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi a art. 42 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, Guvernul României a adoptat această hotărâre.


„Ne bucurăm că, după cinci ani, a apărut această hotărâre. Este o investiţie nouă, un campus, cu săli moderne, cu un bazin de înot, unde vom oferi servicii integrate“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV.


Astfel, au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente", prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Finanţarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.


Ministerul Transporturilor şi Centrul Roman pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV răspund de modul de utilizare a sumelor aprobate, potrivit prevederilor prezentei hotărâri.


Iată caracteristicile principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Corp de învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente", amplasat în municipiul Constanţa, pe malul lacului Siutghiol. Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) - 46.202 mii lei, din care C + M - 32.307 mii lei. Eşalonarea investitiei: anul I - 23.000 mii lei, anul II - 23.202 mii lei. Corp de învăţământ va avea un regim de înălţime S + D + P + 4E, o suprafaţă construită de 756 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 4.610 mp. Bazinul de antrenament va avea o suprafaţă de 452 mp.


Durata de execuţie a investiţiei este de 24 de luni. Obiectivul de investiţii se va proteja antiseismic, conform prevederilor Normativului P100-1/2013, cu modificările ulterioare. Finanţarea obiectivului de investiţii se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.


Sursa foto: CERONAV



Citeşte şi:

Tehnorex International SRL va proiecta şi executa poligonul de instruire în domeniul marinăresc al CERONAV (document)

O societate din Bucureşti va furniza servicii de mentenanţă a simulatoarelor de navigaţie pentru CERONAV (document)

Achiziţie de peste 250.000 de lei CERONAV a cumpărat un mini-încărcător multifuncţional de la o firmă din Ilfov (document)

Poligonul de antrenament sub forma unei prove de navă pe care doreşte să îl realizeze CERONAV, în atenţia Primăriei Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii