Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Pe Autostrada A2 se circulă în condiții de ploaie. Vezi zona în cauză

ro

06 Aug, 2021 06:57 2064 Marime text
 
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoară  alternativ, pe un sens, pe DN6 Alexandria-Caracal, în apropierea localității Măldăeni, județul Teleorman, după ce un autoturism a acroșat mortal un pieton. Se estimează reluarea circulației în aproximativ 30 de minute, după finalizarea cercetării la fața locului.
 
Se circulă în condiții de ploaie pe A2 București  - Constanța, pe tronsonul kilometric 12-36, carosabilul fiind umed, nefiind probleme de vizibilitate.
 
Pe celelalte artere rutiere principalele, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București - Ploiești, dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.
 
În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea  Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești și Berceni.
 
Pe autostrada A1 Sibiu –Deva, km. 306+580 de metri, sensul către Sibiu, localitatea Sebeș, județul Alba, se efectuează înlocuirea rosturilor de dilatație, în perioada 4 august, ora 06:00 – 14 august, ora 14:30. Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii