Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va face MAI, în contextul elaborării noii legi a salarizării

ro

04 Mar, 2017 10:38 1526 Marime text
Ca urmare a demersurilor de clarificare a unor aspecte ce țin de aplicarea Hotărârii Guvernului nr.1/2017, pentru stabilirea salariului de bază minim brut, garantat în plată, MAI a întreprins și dispus măsurile necesare pentru implementarea acestor prevederi, anunţă centrul de presă al MAI.
 
„Astfel, drepturile salariale aferente lunii februarie 2017, care se plătesc în luna martie 2017, se asigură  la nivelul salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit la 1.450 lei, atât pentru personalul civil, cât și pentru personalul militar și polițiștii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În acest context, salariaților care au beneficiat până în prezent de salariul de bază/salariul de funcție/solda de funcție în cuantum de 1.250 de lei li se asigură aceste drepturi la nivelul de 1.450 de lei”, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Totodată, și angajaților care, în urma analizei drepturilor salariale aferente lunii februarie 2017 au salariul de bază/salariul de funcție/solda de funcție în cuantum aflat între 1.250 de lei și 1.450 de lei, li se asigură aceste drepturi la nivelul de 1.450 de lei.
 
„De asemenea, în contextul elaborării noii legi a salarizării, MAI  va susține o salarizare corectă care să reflecte real activitatea, riscurile, importanța muncii și restricțiile la care sunt supuși zilnic polițiștii și personalul militar”, transmite centrul de presă al MAI.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii