Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce surprize i-au pregătit lui Moş Nicolae copiii de la Centrul de zi Agigea

ro

04 Dec, 2012 03:20 2589 Marime text
agigea_targ_mos_nicolae.jpgCopiii de la Centrul de zi Agigea sunt pregătiţi să întâmpine cum se cuvine sărbătorile de iarnă. Reprezentanţii centrului anunţă organizarea a trei zile festive dedicate lui Moş Nicolae.

Astăzi, directorul centrului, psiholog Ana-Maria Constantin, anunţă că micuţii vor fi la Liceul „Carmen Sylva" din Eforie Sud, de la ora 12.00. Aici va fi inaugurată o expoziţie cu vânzare de obiecte realizate de copii cu specific de Crăciun şi denumită „Târgul lui Moş Nicolae". La debutul târgului, beneficiarii instituţiei vor participa la activitatea de abilităţi practice „Ghetuţa lui Moş Nicolae" ce se va desfăşura între orele 11.00-12.00 şi va fi găzduită de clasa a II-a B sub îndrumarea învăţătorului Maria Mandru.

Mâine, Centrul de zi Agigea va fi gazda unui grup de elevi din clasa a VII-a B a Liceului „Ovidius", care sunt invitaţi să ia parte la un scurt program artistic oferit de copiii de la centru. La final, mesagerii lui Moş Nicolae vor împărţi mici daruri copiilor din Centrul de zi Agigea.

Joi, 6 decembrie, Centrul de zi Agigea va organiza un concurs la sediul instituţiei, unde va fi premiată cea mai frumoasă ghetuţă confecţionată de către copii.

Centru de zi Agigea previne abandonul şi asigură instituţionalizarea unui număr de 41 de copii din comunitate prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activităţi de îngrijire, educare, recreere-socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, orientare şcolară şi profesională pentru copii, dar şi activităţi de sprijin, consiliere şi educare pentru părinţi sau reprezentanţii legali ai copilului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii